Terug Winkelwagen

Déjà Vu

The CSNY Tribute

08-12-2019 15:00

Zaal Normaal
€15,00
€0,00
Totaal
 
0
€0,00

Déjà Vu is de Nederlandse Crosby, Stills, Nash & Young Tribute band. Met 4 zangers, toetsen, veel gitaren en een stevige ritmesectie wordt zowel het akoestische repertoire als het elektrische werk getrouw, niet klakkeloos maar met passie uitgevoerd. De kenmerkende harmony vocals staan als een huis en alle grote hits komen voorbij, zoals Suite Judy Blue Eyes, Our House, Almost Cut my Hair, Teach your Children en natuurlijk Déjà Vu. Maar ook het solowerk van Neil Young is goed vertegenwoordigd met o.a. Heart of Gold, Cinnamon Girl en Alabama. Daarnaast komt ouder werk van Buffalo Springfield (For What its Worth) aan bod, evenals wat onbekendere juweeltjes als Delta en Homeward through the Haze.
Door de enorme diversiteit aan materiaal (de donkere kant van Crosby, de blues van Stills, de perfecte popliedjes van Nash, en de iconische veelzijdigheid van Young) ontstaan er afwisselende sets, afgestemd op de setting van het optreden: van verstilde a-capella vierstemmige harmony's, een eenzame mondharmonica en een akoestische gitaar tot en met de dampende rock&roll van Rockin in the Free World. En omdat de leden van Déjà Vu zich minder uitbundig aan de drank & drugs hebben overgegeven dan hun helden, klinkt het allemaal even helder als krachtig.
Déjà Vu legt de lat hoog: "we spelen het origineel niet na, maar we laten de essentie van de muziek van CSN&Y horen. If you remember the sixties and early seventies, you werent there". Kom de schade inhalen met CSNY Tribute Déjà Vu!!

Waarschuwing

U heeft wijzigingen gemaakt zonder deze op te slaan. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Ja Nee