Terug Winkelwagen

Nee, wij zijn geen boyband - Tour

Knock Out Comedy Crew

14-02-2020 20:00

Zaal Normaal
€17,50
€0,00
Totaal
 
0
€0,00

Omschrijving:
Op het eerste gezicht lijkt het een boyband, maar hier zit geen sluwe manager achter. Deze jongens ontmoetten elkaar tijdens comedyshows en ze raakten bevriend. Zes totaal verschillende types die zonder comedy elkaar nooit hadden ontmoet. Jarenlang organiseerden ze hun eigen shows in Amsterdam en nu touren ze samen door het land als ware rocksterren, leipe rappers of als een echte boyband. Want met al deze verschillende types is het net als in een boyband, voor ieder wat wils. Een avond stand-up comedy met de comedians van Knock Out Comedy Crew, aangevuld met bevriende, bekende, maar soms ook volslagen onbekende, talentvolle comedians.

Biografie:
Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out avonden in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor ook vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen. Na 4 jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren te stoppen, zo konden ze zich weer op hun individuele carrières focussen. Er was echter een bijzondere vriendschap ontstaan tussen deze zes totaal verschillende comedians, dus het is tijd voor de Nee, we zijn geen boyband tour, nu in theaters en poppodia.

Knock Out Comedy Crew was op televisie te zien bij SBS6 & 101TV en bestaat uit Oscar Arnold, Davey Turnhout, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida.
Meer informatie via:
www.knockoutcomedy.nl

Waarschuwing

U heeft wijzigingen gemaakt zonder deze op te slaan. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Ja Nee