Terug Winkelwagen

Diep door de Nacht

Nederpop met ROOKS

20-09-2020 20:00

Zaal Normaal
€17,50
€0,00
Totaal
 
0
€0,00

ROOKS is een initiatief van de singer-songwriter Don Rooks. Deze veelzijdige muzikant heeft als drummer al op de grotere podia in Nederland gestaan (o.a. North Sea Jazz, Concert at Sea). Nu laat hij als ROOKS echter een hele andere kant van zichzelf zien, waarbij de liefde voor de Nederlandse taal voorop staat. Met zijn persoonlijke teksten en warme stemgeluid neemt hij de luisteraar mee, zoals dat alleen in je moedertaal kan. Daarnaast zorgen zijn open podiumpresentatie en Brabantse roots ervoor dat een avondje ROOKS vooral vol gezelligheid zit.
De muziek van ROOKS is te typeren als moderne Nederpop. Invloeden van artiesten als Blof en Guus Meeuwis zijn te herkennen. Maar ook de helden van weleer, denk bijvoorbeeld aan de Dijk en Acda en de Munnik, worden niet vergeten.
De eerste EP van ROOKS, Het Water, kwam in 2018 uit. Een jaar en meer dan 100 duizend streams op Spotify later is het tijd voor nieuwe muziek. In januari 2019 kwam een nieuwe single, Overstag, uit en werd opgevolgd door de singles wachten en diep door de nacht. Na de succesvolle (uitverkochte) try-out van de theater show Diep door de nacht duikt ROOKS de theaters in om hun ode aan de nederpop te geven. Intieme liedjes en harde meezingers staan voor een avond vol gezelligheid.

Waarschuwing

U heeft wijzigingen gemaakt zonder deze op te slaan. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Ja Nee